RESERVATION: (+373) 68 282 888

Restaurant OSCAR Bălți

Despre noi

“Daca mai multi dintre noi am iubi mancarea, veselia si muzica mai mult ca aurul, lumea ar fi un loc mai bun.” J.R.R. Tolkien

Restaurantul „Oscar” este cel mai nou din grupul restaurantelor noastre. Dar are o echipă cu multă experiență cel mai bun bucătar șef din orașul Bălți. Oscar are ușile deschise zi de zi pentru oaspeți cât și pentru organizarea de nunți, cumetrii și alte evenimente.

Am pus mare atenție în fiecare detaliu la crearea acestui restaurant pentru a-l face cel mai elegant și rafinat Restaurant din orașul Bălți. Am pregătit un set de decoruri pe diferite nuanțe și tendințe, așa încât să putem satisface așteptările fiecărei mirese. Îți punem la dispoziție 4 săli de mărimi diferite.

Fie că-ți dorești o nuntă, cumetrie, zi de naștere sau alt tip de petrecere, echipa Restaurantului „Oscar” este alături pentru a-ți oferi tot suportul în organizarea acesteia. Anume aici găsești acea oază de relaxare și confort. Bucatele cu tentă europeană, gătite cu iscusință de cel mai bun bucătar din Bălți, va impresiona chiar și cel mai pretențios oaspete. Suntem perfect convinși că sărbătoarea desfășurată la noi se va încununa cu succes, voie bună și o atmosferă de neuitat.

Vă așteptăm cu mare drag!

Noi în cifre

 
ani experienţă
 
feluri de bucate
 
bucătari
 
clienţi serviţi

Virtual tur

oscarvirtualtur

Foto din Restaurant

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi?

Ultimele articole

BLOG