fbpx
REZERVĂRI: 068821888

Despre noi

Despre noi

Restaurantul NOROC, evenimentul tău perfect îl petreci doar la noi!

Știm cât de mult ții la amintirile tale, la momentele când oamenii tăi dragi petrec alături de tine în cea mai frumoasă atmosferă și, nu în ultimul rând, locație. La restaurantul Noroc din Balți ai toate motivele din lume să vii să te distrezi la nunta ta, cumetria sau altă ceremonie de suflet. Avem grijă să îți realizăm cele mai inedite doleanțe pentru a avea parte de petrecerea ideală.

Meniul este mai mult decât o tentație culinară. Bucătăria europeană și cea tradițională te îndeamnă să guști din cele mai selecte preparate. Maieștrii noștri bucătari sunt adevărate talente în arta gătitului iar acest lucru este confirmat de clienții care ne-au pășit pragul.

Restaurantul NOROC din Bălți este situat într-o zonă liniștită, cu locuri de parcare, teren de joacă pentru copii, terasa, spații de recreare, diverse facilități adiționale. Sala are o capacitate de 100 locuri. Domină un design elegant în armonie cu cel modern. Suntem o echipă flexibilă și profesionistă, gata să găzduiască orice petrecere. Vă garantăm servicii de înaltă clasă la unul din cele mai prestigioase restaurante din Bălți, Restaurantul Noroc.

Noi în cifre

 
ani experienţă
 
feluri de bucate
 
bucătari
 
clienţi serviţi

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi?