REZERVĂRI: (+373) 61228888

Despre noi

Despre noi

Restaurant „President” din Bălți – locul unde nunta e un vis!

Succesul unui eveniment depinde și de locația unde acesta se desfășoară. La restaurantul „President”, Balți, oricine poate avea clipe magice și o atmosferă de neuitat. Fie că Vă doriți o nuntă, cumetrie, zi de naștere sau altă petrecere frumoasă, echipa de la „President” este alături pentru a Vă oferi tot suportul în organizarea acesteia.

Dispunem de o sală mare cu o capacitate de 250 de persoane cu un decor stilat și rafinat, totul fiind destinat unei atmosfere de relaxare şi voie bună. Este o sală de banchete foarte comodă și dotată cu:
– video – proiector și ecran de protecție;
– scenă;
– foto stand mobil;
– camere de luat vederi din 4 perspective, cu posibilitatea copierii imprimării;
– lumini și efecte speciale ce nu presupun contracost;

Tehnica pe care o oferim pentru utilizare va conferi comoditate și posibilitaea de a sărbători un eveniment mai modern, mai transparent și mai diversificat.
Meniul este unul de-a dreptul tentant și delicios, foarte variat, iar produsele sunt de calitate înaltă, bio ecologice de la furnizori demni de încredere. Pate fi alcătuit conform bugetului disponibil, conform contingentului de oameni și nu în ultimul rând conform preferințelor culinare. Bucătăria europeană dar și cea tradițională se împacă de minune pe mesele oricărei petreceri la Restaurantul President.

Personalul este calificat și selectat cu multă atenție, cu o vastă practică în domeniu dar și instruit conform cerințelor unei deserviri de rang înalt. Veți avea parte de toată atenția și respectul din partea lor, ceea ce vă va îndemna să ne vizitați iar și iar, la orice eveniment din viața D-stră.

Noi în cifre

 
ani experienţă
 
feluri de bucate
 
bucătari
 
clienţi serviţi

Testimoniale

Ce spun clienții despre noi?